8 Δεκ 2013

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΤΥΠΗΜΑΤΟΣ!

ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ!
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ.
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ!
ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑ  ΤΟ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΣΥΜΒΟΛΑ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΜΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ! !
ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ( ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΜΑ, ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ), ΘΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΕ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ (ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟΣ) ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ;
ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΟΧΙ!
ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ  ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ. " ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ "!
ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΔΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΡΑΦΟΥΝ.
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ: Απαιτείται επίσης άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και επανεξέταση των συμμαχιών μας, οι οποίες δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στα εθνικά συμφέροντα. Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία. Μία εμπορική και αμυντική συμφωνία με τους Ρώσους θα απαλλάξει την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Από το μοιραίο θέρος του 1974, μέχρι την κρίση των Ιμίων το 1996, η Πατρίδα μας έχει υποστεί τεράστιες απώλειες από την παρασκηνιακή δράση των αμερικανοσιωνιστών. Μία στροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και ένα άνοιγμα στο ρωσικό παράγοντα, ο οποίος παραμένει 100% αποκλεισμένος από τον ελλαδικό χώρο, θα ήταν μία κίνηση που οπωσδήποτε θα ευνοούσε το εθνικό συμφέρον.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΗ, ΜΟΝΗ,   ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΖΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ!
ΜΕ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,
ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙΞΕΝΟΙ  ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ!
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ " ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ",  " ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ",
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ, ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΤΗ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΛΑΘΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ 12 - 13% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, 
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ,  ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΝΩ ΚΑΤΩΚΑΙ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΟΨΟΜΕΘΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: