13 Δεκ 2013

ΙΣΛΑΝΔΙΑ . ΝΕΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ " ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΣ"!
ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ 2008, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ OLAFUR RAGNAR GRIMSSON .
ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ, ΠΑΡΕΞΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΔΗΘΕΝ " ΓΚΟΥΡΟΥ " ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ.
ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΕΡΩΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣΤΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ  ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΛΟΓΩ ΛΑΘΩΝ ΤΗΣ, ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!
ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΣΠΕΥΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ " ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ "!
ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟ 2008, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ.
( ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ).
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΝΔΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ( ΕΩΣ ΚΑΙ 200% ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ), ΟΣΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ,  ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΡΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΚΟΡΩΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΩΝ!
ΣΤΟΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ 13% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 24.000 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Δ.Ν.Τ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ.
ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ,
ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΜΙΜΗΤΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: