13 Ιουν 2013

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ!

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ !
ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ " Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΕΟΥΔΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ", ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ   ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΝΕΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΘΕΙΣΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΒΙΑΣΤΗ!
Η ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΦΤΑΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ " ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ" ΠΟΥ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ,  ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗ ΥΦΗΛΙΟ!
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΝΗ!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ, ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.
ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΔΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!
ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΙΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥΣ!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΕΦΗΒΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: