9 Ιουν 2013

ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ  ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
( ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ 380 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ).
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΝΤ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΑ!
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΠΙ ΛΑΘΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ.
ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΘΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!
ΓΙΑΥΤΟ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ!
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΒΑΘΟΣ, Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΤΩΣΕΥΣΕΙ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ!
ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ !
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ  Τ Ρ Α Γ Ι Κ Α!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ!
ΥΦΕΣΗ 5,6%
ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 8,3 %
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2,6 %
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ 11,4 %.
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 500 ΕΚ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 1,2 ΔΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ 7,4 ΔΙΣ!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΩΓΚΟΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1.309.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ 2.000.000, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ!
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΑΕΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ! ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ  ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!
ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟ ΣΑΣ!
ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΔΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ!
ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΔΥΟ!
ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ, Η ΧΡΥΣΗΝ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΚΙΔΡΑΤΕ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ Ή ΤΗΝ ΔΕΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: