21 Σεπ 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΔΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΔΗΘΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
Η ΤΡΟΪΚΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 40 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ!
Ο ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΡΚΕΤΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.
-ΕΝΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΙΚΟΥ, ΜΕΣΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΑΙΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
-ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΜΕΣ, ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΔΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ  ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΙ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΜΟΥΘ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 30%, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ, Ή ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 5% ΚΑΙ 6%, ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ 2% ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 8ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟ, Π.Χ ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ!
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 8,4 ΔΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ  ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝ Ο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ 30% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ 430 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΘΙΚΤΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΚΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ 30% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 13 ΔΙΣ, ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ!
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 30 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜ ΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 6.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
ΟΣΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: