18 Σεπ 2012

ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΝ  ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!
ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ, Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΣΕΙ!
ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ! Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΜΑΚΙΚΑ!
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΤΗ ΧΕΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: