17 Μαΐ 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ!
ΗΛΙΟΥ  ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ!
ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ!
ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ!
Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,  ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥΣ!
Η ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!
Η ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ,  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!
ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,
ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝ ΤΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ  ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ  ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!
ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΜΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ !
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΧΩΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΗ!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΩΝ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΩΝ, ΠΑΓΚΑΛΩΝ, ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΩΝ, ΡΕΠΟΥΣΗΔΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝΦΑΝΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ!
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: