19 Απρ 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ!
ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 35%! ( ΣΕΛΙΔΑ 10 ).
ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΠΕΝΔΥΣΕΩΝ. ( ΣΕΛΙΔΑ 12 ).
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ! ( ΣΕΛΙΔΑ 14 ).
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΑΟΖ). (ΣΕΛΙΔΑ 15).
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕΙΣΜΟ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
(ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΜΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!)
ΘΑ ΠΕΙ ΜΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ!
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ 1.200.000 ΑΝΕΡΓΟΙ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, 2.200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;
ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 2020 ΣΕ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ 150% ΞΑΝΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΘΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 400 ΕΥΡΩ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ 660 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ 1700 ΕΥΡΩ;
ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΟΙ "ΒΟΛΕΥΤΕΣ" ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ 6000 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ;
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΘΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΗΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΜΠΡΟΥΜΕΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΒΗΤΑ,
ΝΑΙ!
ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΛΑΟΥΣ, ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ, ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ 300.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ, ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΗ.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: