24 Φεβ 2012

ΤΑΧΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!


ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΥΠΟΜΟΝΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ
"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΦΡΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΕΚΑΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ. ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΕΣ " !
ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΑΣΑΦΕΣ ΤΟΠΙΟ, Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΑΦΕΣ ΤΟΠΙΟ, Η ΑΟΖ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΣΑΦΕΣ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΙΑΤΗ!
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ!
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΒΛΕΠΕ ΓΕΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΑ ΧΩΡΑ , ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ!
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ " ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ", ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ!
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!
ΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΦΟΒΙΚΑ ΜΙΚΡΟΝΟΑ ΟΝΤΑ!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ.
" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΩΣ ΔΙΟΛΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ "!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.
" Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ "!
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ!
ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ, ΟΤΙ.
" ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ " !
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ.
ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΤΥΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΥΧΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.
" ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ "!
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΑΠΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ , ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ( ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ), ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ 1.000.000 ΕΥΡΩ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΥΤΟΥΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ APPLE ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ 97 ΔΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ!
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΑΣ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ!
Η ΚΡΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΗΘΙΚΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: