6 Φεβ 2012

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ - ΛΑ.ΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ!


ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ! ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥΣ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΩΪΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ 4,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!
Η ΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΕ Ο 13ΟΣ ΚΑΙ 14Ος ΜΙΣΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ 20% ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ 2,8 ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ 3,5 ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΙ ΜΚΟΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 27%, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΥ 3ΔΙΣ ΜΟΝΟ, ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΣΟ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΣ 15000 ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 2.000.000 ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΤΑΝ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΑΟΥΤΣΙΑ ΟΙ ΤΡΟϊΚΑΝΟΙ!
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ!
ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑΥΤΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΘΗ ΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ;
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.
ΝΑ ΓΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΗ Η ΧΛΕΠΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ , ΠΟΥ ΠΑΝΩΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: