15 Απρ 2009

ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ (ΦΕΡΤΑ - ΦΕΡΤΑ )



ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΙΑΖΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΔΙΚΟΠΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ. ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ.ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΟΥΝ, ΤΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ, ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΜΑΤΗ, ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΑΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΡΑΚΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ, Ή ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΞΕΡΗ, ΜΙΑ ΠΡΕΖΟΥΛΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΔΙ. ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ. ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ
Κ Α Λ Ο Π Α Σ Χ Α ΣΕ Ο Λ Ο Υ Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: