27 Φεβ 2015

ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΚΑΙ ΓΑΠ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ  ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ , ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ " ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ"
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΒΕ ΦΑΛΣΙΑΝΙ , ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ HSBC, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 100.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕ ΠΟΣΟ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ, ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ!
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ BLOG ΟΛΥΜΠΙΑ .
 ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  ΤΟΥ ΙΔΕΟΓΡΑΜΑΤΟΣ
ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!
ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ !
ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ! 
ΜΕΤΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: