13 Απρ 2013

ΚΡΙΣΙΜΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ - ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ  ΓΙΑ  ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
Η ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ NOBLE ENERGY ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΗ, ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ LNG ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕ, ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΤΩΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ.
Η ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗ ΔΕ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑΤΗΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Α ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΔΡΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ!
ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΔΕ ΜΕΤΑΞΥ Ι. ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ - ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ!
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΝΑΥΑΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ,
ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΩΡΑ!
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ BAIL - IN, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 10000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΓΚΡΟΥΠ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ EUROBANK, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ BAIL-IN, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ 5-6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!
Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BANKERS, ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ  ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!
ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!
ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ.
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΡΟΦΙΜΑ.
ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΑΜΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΖΕΡΕΜΕΔΕΣ!
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ,  Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 2,5 ΔΙΣ ΒΑΡΕΛΙΑ, ΣΥΝ ΤΟ ΑΕΡΙΟ), ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΜΕ ΝΕΟ ΜΠΕΛΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ( ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ) ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 510 ΔΙΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΒΡΥΤΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΠΟΙ ΘΥΣΙΑ.Ο ΦΟΒΟΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ!   ΗΔΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΙΤΣΛ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ 170 ΔΙΣ,  ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!
ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ PROJECT ΤΟΥ SOUTH STREAM ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΤΗΣ 8ΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ , ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, .
ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2013, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ.

ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !
ΓΙΑΤΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟ!
ΣΑΝ ΕΥΧΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: