11 Νοε 2012

ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΕΡΚΕΙΣ ΕΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ!
ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΝΕΡΓΙΑ 30%, ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 5,5 %!
Ο ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ!
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΤΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΜΟΙΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ 3023 ΕΥΡΩ! ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ ΜΕ 1872 ΕΥΡΩΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ 1479 ΕΥΡΩ!, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΕ 750 ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!
ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Π. Α ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!
ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΗ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΚΓΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
Τ Ε ΛΕ Ι Ω Σ Μ Ε!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΄ΠΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΠΛΕΟΝ!
ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΠΑΝΩΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: