11 Οκτ 2012

ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 150 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΗ. ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ,  ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΟΣ, ΤΗΣ ΙΖΟΛΑ, ΤΗΣ ΧΡΩΠΕΙ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1980 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ! ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΩΣ ΤΟ 1980 ΑΥΤΑΡΚΙΑ ΣΕ ΒΟΕΙΟ, ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΚΡΕΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ!
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, 5 ΖΑΧΑΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ 380.000 ΤΟΝΟΥΣ ΖΑΧΑΡΗ!
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕ  ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΗΛΙΘΙΩΝ " ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΠΟΥ  Ή ΔΕΝ ΉΞΕΡΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΣΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΑΓΓΛΩΝ, ΓΑΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΑΝ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΝΤΑ!
ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΒΟ, ΟΥΤΕ ΕΑΒ, ΟΥΤΕ ΖΑΧΑΡΟΥΡΓΕΙΑ, (ΤΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ), ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.
ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΟΣΜΕΝΑ ΗΔΗ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΝΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 150 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΠΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΟΖ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ!
 ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΗΠΕΙΡΟ!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, ΓΙΑ  ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΦΒΙΣΒΗ ΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΡΙΞΕ ΤΙ ΛΕΜΕ!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Τ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΒΛΕΠΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ  ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: