3 Ιουν 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!


ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΒΕΛΗΜΕΝΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!
"ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΙΑ."
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΙΩΣΗ.
ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΚΑΘΕ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΜΑ,
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΜΙΑΣ ΠΕΤΡΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ Ή ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, Ή ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΥΓΟΥ, Ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ( ΤΗΣ ΒΙΑΣ ), ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
ΑΡΚΕΙ Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ " ΠΙΚΡΕΣ" ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΕΡΟΙ - ΝΕΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ, ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.
ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ Ο ΜΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ,
ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ, ΙΣΩΣ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1.000.000 ΚΟΣΜΟΣ, ΣΙΩΠΗΛΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ, ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΟΖΥΓΙΑ!
ΕΔΩ ΒΙΑ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ!
ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΑΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΤΟΜΑ, Ή ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: