12 Φεβ 2011

ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ OFF SHORE. ΜΠΟΡΕΙΣ


ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΣ! ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ!
ΑΚΟΥΓΑ ΑΦΩΝΟΣ.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΟΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΓΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥΣ, ΞΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ.
ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΧΡΗΜΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΟ 5% . ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΘΙΚΤΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ 4 ΠΑΡΑΚΑΛΩ, OFF SHORE ΟΠΟΥ "ΣΤΕΓΑΣΕ "ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ 4 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΛΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΚΟΣΤΟΣ 2.500 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ.
ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ, Ή ΤΟΜΠΕΪΚΟ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ "FLOWER ONE". ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΑΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΑΔΕ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΕΙΡΟ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ''ΤΩ ΦΕΡΟΝΤΙ"! ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΑΥΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 15% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ. ''FLOWER TWO" ΚΤΛ. ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ;
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ!
ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΤΟ 15% ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ!
ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ, ΕΔΩ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, Ή ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΣΑΣ!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΖΟΓΟ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ, ΜΙΖΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΟΙ OFF SHOR ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΓΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΆΥΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: