17 Ιουν 2010

Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 517 ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ, ΙΣΩΣ ΠΕΝΗΝΤΡΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΜΕ 50% ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ 517 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΓΑΣΙΑΣ ΠΩΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΑΠΟ 2% ΣΕ 4% ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΖΟΥΣ!
ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΩΡΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2010, ΣΤΟ 11,7 %, ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟ 5,4%, ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΦΤΕΙ!
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΚΗΝΙΚΟ " ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ " ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΓΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, Η ΤΡΟΪΚΑ ΛΕΕΙ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΝΕΟΠΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙΝΕΖΩΝ, Ή ΙΝΔΩΝ, Ή ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΦΟΡΜΑΡΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
ΠΟΥ
;
ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.
ΠΟΙΟΥΣ;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ;
ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.
ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΖΙΡΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΤΟΚΟΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΥΚΤΟΥ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΤΟΥΣ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: