19 Σεπ 2009

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΟΓΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ


ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ, ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟ!
ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ! ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ, ΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΓΑ, ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ.
ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ INTERFONE, ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ 13 ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ 2005, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΔΟΜΗ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ), ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ 14 ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
ΕΤΣΙ 43 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΖΑΝΕΛΗΣ, ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ", ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΣΦΟΔΡΑ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΤΙ Η INTERFONE ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ!!!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ Ι FONE ΤΗΣ APPLE ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 15mm ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ! ΕΝΩ ΤΟ BLACK BERRY 25mm ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΩΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

1 σχόλιο:

Matin antelo είπε...

Las ranas del Titicaca me dan asco... y las truchas me pican la colita,,,,Soy gay pasivo boliviano. Me llamo Martin Antelo, mi cel ( 591) 70844331 , y mi email martin_antelo@hotmail.com agregame ahoringa y llama... te espero