7 Νοε 2008

ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΑΝΑΒΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.



ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝΑΒΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΘΡΥΟΣ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 1000 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ,700 ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 30.000 ΕΩΣ ΚΑΙ 100.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ! ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΓΙΑΤΙ.
ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, 3 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, ΠΟΥ 25.000 ΖΩΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ.ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΦΑΓΕΙΟ, ΜΕ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ 60 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΚΤΑΣΗΣ 240 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ!!ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 90 ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο Δ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ. ΜΕ ΤΑ 2.500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΛΕΝΕ , ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ! ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΡΑΣ! ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ! ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! ΜΗΠΩΣ ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ! ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ! ΠΙΣΤΕΨΤΕΤΟ!
ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις έλαβα ένα forwarded mail από μια φίλη σχετικά με το συγκεκριμένο χωριό και μπήκα στο google για να το διασταυρώσω κι έπεσα πάνω στην ανάρτησή σας.. Εύγε στους κατοίκους του Ανάβρα! Πώς θα γίνει κάτι τέτοια παραδείγματα να πάρουν μεγαλύτερη δημοσιότητα μπας και ξεκολλήσουμε επιτέλους από τη μιζέρια και τη ρεμούλα;;!

Ανώνυμος είπε...

Κατοικος Γερμανιας εδω και 20 Χρονια με την Οργη να με πνιγει βλεποντας την Πατριδα μου να παραπεει σε τριτοκοσμικες καταστασεις, διαβασα αυτο το Αρθρο για την Αναβρα και γεννηθηκε μεσα μου ξανα η ελπιδα οτι μπορει η Ελλαδα μας να ξαναγινει μεγαλη και τρανη, οπως της αρμοζει. Ειδα οτι δεν υπαρχουν μονο λαμογια με μεγαλες κουταλες αλλα και ΕΛΛΗΝΕΣ οπως ο κ. Τσουκαλας που αγαπαν τον Τοπο τους και εχουν Οραματα. Και αν το δουμε και Αντικειμενικα, τι εκανε ο Ανθρωπος; Αυτο που λεει η Ευρωπαικη Ενωση και η κοινη λογικη, παρτε λεφτα να ανβαθμησετε τον τοπο σας, και αυτο εκανε. Τετοιους Ανθρωπους θελει ο Τοπος μας και οχι αυτους τους Κοιλαραδες Δεινοσαυρους που μονος τους σκοπος ειναι να εξαφανισουν και να εξευτελισουν καθε τι ελληνικο.

Ανώνυμος είπε...

nikolas
mpravo dhmarxe as to ekanan kai allou pio megales polhs .....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Τι άλλο να πούμε; Ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Asterios είπε...

Συγχαρητήρια!
Αυτό θα πει βιώσιμη-καθαρή ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο! Ποιότητα ζωής!
Καλά θα ήταν όλα αυτά να αποτελέσουν πρότυπα για όλη την Ελλάδα!
Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Τα πουλαω ολα και ερχομαι.....!

kostbal είπε...

ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ..ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ??
ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΥΤΟ??
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ......
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....
ΠΕΡΙΒΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ...ΣΚΑΤΑ
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ
ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Νοιώθουμε απερίγραπτη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο κ. Τσουκαλά που συνέλαβε αλλά και έπραξε με τόσο κόπο και αγώνα αυτά που πιστεύει και εμπνέεται. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι θυσίες χρειάζεται για να συνεργαστείς ακόμη και για τα πιο θεάρεστα με ανθρώπους και να έχεις θετικό αποτέλεσμα. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας γνωρίσουμε από κοντά και να επισκεφθούμε τον τόπο σας και αν μας δεχθείτε και υπάρχουν προυποθέσεις μόνιμης παραμονής είμαστε πρόθυμοι και σύμφωνοι να συμβάλλουμε κι εμείς σ' αυτή την προσπάθεια. Θα σας επισκεφούμε σύντομα και σας ευχαριστούμε από καρδιάς που τα πιστεύω σας εκφράζονται, υλοποιούνται και φέρνουν καρπούς. Σας συγχαίρουμε.
Κώστας-Χριστίνα Μποζατζίδη

Unknown είπε...

Ζω στο Λας Βεγγας στην Αμερική. Ονειρο μου πάντα ήταν μια ζωή σαν της Αναβρας. Τελικά ξαφνικά ξύπνησα και είδα ότι είναι πραγματικότητα και δεν είναι μόνο στα όνειρα μας κάποια πράγματα. Ειλικρινά τους ζηλεύω και θα ήθελα να κάνω μια καινουργια αρχή εκει στην Αναβρα. Μπορούμε να επενδύσουμε και να κατοικήσουμε εκεί?