29 Νοε 2009

Η ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ


ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ, ΕΘΙΞΑΝ ΑΠΛΩΣ,ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΕΘΙΞΑΝ, ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΥΘΩΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΆΥΤΟ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
Η Ν.Α.Σ.Α ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΥΧΑΙΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΝΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ.
ΟΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΘΕΟΥΣ.
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟΙ.
ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΗΪΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΚΡΟΝΙΑ" ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Η"ΚΡΟΝΙΑ" ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ.
Η"ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ" ΛΟΓΙΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΣΠΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟ ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ , ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΆΥΤΟ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΥΛΕΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Η Ν.Α.Σ.Α ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Α.Σ.Α, ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΡΟΝΙΟΥΣ' Ή ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥΣ', Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΑΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ, ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΜΡΑΤΕΦΕΡ.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ Ν.Α.Σ.Α, ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ, Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΕΕΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ" ΠΛΟΙΟ" ΣΑΣ, ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΙΜΟ, ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ, ΚΡΥΦΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η Ν.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΙΜΟΣ, ΤΟ "ΑΡΜΑ" ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

28 Νοε 2009

Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΔΕΗ


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΚΓΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Α.Π.Ε.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΡΕΥΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΡΘΟΥΡΟ ΖΕΡΒΟ, ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Η, ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η Δ.Ε.Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΥΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ "ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ" ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ Α.Π.Ε, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ, ΣΤΟ ΠΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ Α.Π.Ε, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΜΠΑΒΟ, Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΛΕΩ Η ΠΡΩΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΩΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, Ο ΧΡΟΝΟΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ, Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΟΖΙΝΙ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΙΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΠΕΝΤΑ, ΜΑΡΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΞΕΣΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ, Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΧΕΧΑΣΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

27 Νοε 2009

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ


ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε, ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ, Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΤΑ ΤΡΙΑ "ΔΕΝ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΓΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ 3%.
ΚΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΜΑ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΑΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΕΥΣΗ, Ή ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΚΑΚΗΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ.
Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΩΝ ΑΛΜΟΥΝΙΑ, ΡΕΝ, ΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

26 Νοε 2009

Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙΗ ΝΑSA ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ


ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.
Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΗ. ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΙΟΜΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΟΜΟ.
Η ΑΝΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΡΕΜΜΑΤΑ, ΔΥΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 Π.Μ -3 Μ.Μ, ( 55 Χ 2 = 110 ) ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΤΗ ( 4Χ5 = 20 ) ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΚΞΛΑΔΙΑ. ΣΥΝΟΛΟ 160 ΕΥΡΩ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 10 ΜΟΝΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΙ 520 ΚΙΛΑ ΕΛΙΕΣ, ΑΠΟ 75 ΔΕΝΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 92 ΚΙΛΑ ΛΑΔΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΚΡΑΤΗΣΕ 8%, ΔΗΛΑΔΗ 8 ΚΙΛΑ ΛΑΔΙ.
ΑΠΟ ΚΑΘΕ 5,65 ΚΙΛΑ ΕΛΙΕΣ ΒΓΗΚΕ 1 ΚΙΛΟ ΛΑΔΙ. ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ 2,6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 20 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑΣ, 75 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΛΑΡΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΚΟΣΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, 160+ 20 +75+20,8 ( ΤΑ 8 ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ) =275,8 ΕΥΡΩ.
ΒΓΑΛΑΜΕ ( 92-8= 84 ΚΙΛΑ ΛΑΔΙ ) ΔΗΛΑΔΗ 84 χ 2,6 = 218, 4 ΕΥΡΩ
ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 230 ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ 218,4+ 230 = 448, 4 ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ.
ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, 448,4- 218,4= 230 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!
ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΚΙΝΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ 1.500.000 ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ 1,6 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΙΛΟ!

17 Νοε 2009

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ


"ΨΩΜΙ , ΠΑΙΔΕΙΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , " ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΤΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ, ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΧΡΩΚΟΠΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ, ΕΚΠΟΙΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΜΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ, Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ "ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ", ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ, ΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΝΩ ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΙΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ 2.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ.
ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΘΑΚΟΙ! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΞΑΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ 1--1- 2009


ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3790/ 7-8-2009 ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.
Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ, ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝΑΠΟ 1-1-2009 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 20% ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 6.000 ΕΥΡΩ.
ΠΟΙΕΣ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 2123/2009 Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΣΑΣ "ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ" ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
1) ΚΑΤΑΧΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ 1,2 - 1,5 ΕΥΡΩ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.
2) ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, 0,8 - 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.
3) ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ή ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΥΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΕΝΑΛΝΤΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΜΕ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.

16 Νοε 2009

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΚΑΣΕ! Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, 2010 ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΝ! ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ! ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ. ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΑ, ( ΔΙΑΒΑΖΕ 5-6 ΩΡΕΣ ), ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 4-8 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΚΑΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 50%!
ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΠΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.
Η ΕΠΕΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΠΟΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ, 1% ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΤΑ, ΤΣΙΓΑΡΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!

13 Νοε 2009

ΧΙΟΣ - ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ


ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ, ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΡΙΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΙΝΑΚΑ " Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ " ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ. Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ, ΕΜΑΘΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΣΦΑΓΗ 58.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΦΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ.
ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ.
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΦΙΛΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, Η ΚΥΡΙΑ ΙΣΒΕΛΛΑ ΜΠΟΥΡΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΜΠΑΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΦΟΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ , ΣΤΟ ΟΣΜΑΝΙΕ ΤΖΑΜΙ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΞΥΝΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ!
ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!
ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!
ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΦΑΓΗ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ "ΙΣΤΟΡΙΑ", ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ! ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ, ΑΝ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΤΑΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ (ΤΟ 1912), ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΙΟ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΤΕ. ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΤΟΣΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΜΥΡΝΗ, ΚΥΠΡΟ, ΙΜΙΑ.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ! ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΗ!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ), ΑΠΛΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ.

12 Νοε 2009

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ.


ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΓΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ , ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΚΑΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΌΨΙΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΌΛΑ ΔΕ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ.
ΔΟΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π". ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝ, Ή ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΤΑ 50%, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ , ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΦΟΥ ΠΑΨΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ Ή ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΕΤΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΙΣΩΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

11 Νοε 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΥΕΛΑ


ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΟΔΗΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΗ- ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΟΧΙ! ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΑΣΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΘΙΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ. ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ : "ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΥΦΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010-2011 ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ REAL ESTATE ". ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΖΟΓΑΔΟΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΤΟΥ ΥΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ Η1Ν1


ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΠΕΝΤΕ (5) ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ! ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΘΑΝΑΝ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ.
Ο ΔΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΟΜΠΑΜΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΜΦΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΜΑΖΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ. Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ, Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ D.N.A!

ΜΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ


ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ!
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!
ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΣΕ ΔΥΟ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. Η ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΚΛΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ. ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΙΚΟΥ.
ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ


ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ, ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ , ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΒΙΟΛΟΓΟΙ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΓΙΆΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ, ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΙΚΙΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΦΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΡΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ.

10 Νοε 2009

ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ


ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΑΖΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΟΥΒΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ.
ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΝΕΟ - ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΑ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗ Ν.Δ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΟΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΛΑΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΟΥΤΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΛΟΓΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ, Η Ν.Δ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΜΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑ ΧΩΡΑ! ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 18 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΥ 60 ΔΙΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10.000 ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ, ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΛΙΚΟ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ 100.000 ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ. ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ. Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 165.000 ΤΟΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ 8% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ, Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.
ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ. ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ "ΤΡΟΥΦΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΡΟΦΗ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ! Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΞΥΡΥΓΧΟΥ, ΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΗΤΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΕΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ. ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΚΑΕΤΕΣ, 1.000 ΠΛΟΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ.
Ο ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ, ΖΗΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΝΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΘΑΡΑ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ, ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 1-2% ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.
Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΤΙΒΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΡΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΡΕΥΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ.

9 Νοε 2009

ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.


ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ, Η1Ν1, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!
Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!
ΕΔΩ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ Ή ΟΧΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ!

7 Νοε 2009

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ 863.791 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΜΑΖΟΥΤ, ΚΑΙ 441.601 ΧΙΛΙΟΛΙΤΡΑ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ 1929 ΜV KAI ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ 320 ΜV. ΣΧΕΔΙΑ ΟΜΩΣ. ΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΠΑΡΚΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΟΥΤ ΚΑΙ ΝΤΙΖΕΛ, ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙΓΑΙ ΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΘΡΓΗΣΕΙ 15.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΣΕΙΣ, ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ, Η ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ Η ΔΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΚΑ, ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

6 Νοε 2009

" ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ "


ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ" ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΙΩΤΗΣ.
Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 5.000 ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ, ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΚΙΝΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ! ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥ.
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, Η ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 2!
Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ DIABETIC MEDICINE .
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΙ, ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ  ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ!
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΤΑΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΣ, ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΣΕΓΚ!

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ! ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΟ" ΦΑΓΗΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ, ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΤΑ ΜΟΥΡΑ, ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ, ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΤΑ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΛΑ. Η ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΟ, ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΈΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΦΡΟΥΤΟ.
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΩΪΝΟ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ Ή ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΟΥΠΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΤΟΥΡΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΑΣ ΡΟΦΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.
ΟΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Η ΒΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΑΝ ΛΙΩΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ, Ή ΑΛΕΥΡΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ, ΞΕΡΑ Ή ΦΡΕΣΚΑ, ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΦΡΟΥΤΑ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.

5 Νοε 2009

ΛΕΣΧΗ BILDERBRG 2009. ΠΡΟΣΩΠΑ


ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, 14 - 17 ΜΑΪΟΥ 2009, ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΗΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ! ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΣΚΑΪ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΤΟΣΑ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΕΤΣΙ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΚΟΡΠΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ! ΤΟΤΕ, ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΜΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΝΟΙΚΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

4 Νοε 2009

ΑΘΕΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΤΟΥΡΚΙΚΗ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ 'ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ", ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΙΜΗ " ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΘΥΜΩΣΑΜΕ ΔΕ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΤΟΣΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΞΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 20 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΜΑΚΟΥΣ, ΡΟΜΑΝ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΕΙΚΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΑΚΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΡΟΜΑΝ, ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΩΝ, ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΒΙΩΝ, ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!

"ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" Γ΄ΗΛΙΚΙΑΣ 2009 - 2010


ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ, "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ 60 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ 1/10/ 2009 ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ 31/3/ 2010. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, Ή ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 15/5/ 2008 ΕΩΣ ΚΑΙ 31/3/ 2009 Ή ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Ή ΟΚΤΑΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΕΟΤ , ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΚΟΗ, ΟΙ ΑΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ.
ΔΕΛΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΠ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.
Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Τ, ΕΙΝΑΙ 22 ΕΥΡΩ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ (1) ΕΥΡΩ! ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ, ΤΟ 25% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ.
Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑ (7) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Ή ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ , ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΠΌΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΥΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ Ή ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ.
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΟ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΠΡΩΪΝΟ, ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ Ή ΔΕΙΠΝΟ.
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!

3 Νοε 2009

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ


ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΗ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
1) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ.
- ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.
- ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
-ΟΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ, Η ΙΔΟΤΗΤΑ, (ΕΚΤΑΚΤΟΣ,ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟΣ Κ.Λ.Π), Η ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
2) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Μ.Τ.Π.Υ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ).
3) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΠΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΤΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
4) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (1%,2%, 3% Κ.Λ.Π
5) ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ, ΕΑΝ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ 31/12/1982.
6) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΚΤΛ) ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1405/1983, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΣΕ ΕΤΗ , ΜΗΝΕΣΜ, ΗΜΕΡΕΣ, Ή ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ, ΕΑΝ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/1/1983.
7) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΥΠΟΥ Α, Ή ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΙΘΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Λ.Κ.
Η ΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 31 Ν. 3013/2002, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.Κλάση Α: κυκλοφορία από το 2005 έως σήμερα (οχήματα Euro 4,5)
  • Κλάση Β: κυκλοφορία από 2000 έως το 2004
  • Κλάση Γ: κυκλοφορία από το 1996 έως 1999
  • Κλάση Δ: κυκλοφορία πριν από 31η Δεκεμβρίου 1995

Σύμφωνα με τη νέα διάρθρωση τα τέλη κυκλοφορίας διαμορφώνονται ως εξής:


<301

301-785

786-1.357

1.358-1.928

1.929-2.357

>2.358

Α

0

28

94

184

428

562

Β

35

63

137

252

521

680

Γ

51

79

162

302

596

780

Δ

68

96

187

352

671

880


ΠΗΓΗ
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΓΙΆΥΤΟ ΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΤΑΝ, ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ, Ή ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ;
ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ ΣΤΡΑΒΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ 1993. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 17- 18 ΧΡΟΝΩΝ, ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.00 ΕΥΡΩ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 671 ΕΥΡΩ ΤΕΛΗ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝ! ΤΙΜΩΡΟΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΩΓΟΣ.
ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ.

2 Νοε 2009

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΕΛΟΣ!


ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 12,5 %. ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ( ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΩΛΗΤΕΣ, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, Κ.Τ.Λ ). ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ, ΑΝ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ.
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ, ΑΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ.
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.
Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ, Η ΔΩΡΕΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ! ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΠΑΝΟΥΣΕ ΑΠΑΞ, ΝΑ ΤΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1400 ΚΥΒΙΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ CO2 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.
ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, ΥΒΡΙΔΙΚΑ, Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ, ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ
ΜΗΛΑ , ΜΠΑΝΑΝΑ , ΚΑΡΟΤΑ.
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ
ΣΚΟΡΔΑ , ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ , ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.
ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΕΠΟΝΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΑΦΡΟΨΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ALZHEIMER


ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟIΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ!
ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑLZHEIMER.
ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΆΥΤΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΗΡΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ, KAI ΤΟ MAGNO.

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ


Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ, ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΞΥΝΟΜΗΛΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΓΚΙΝΑΡΑ, Η ΜΠΑΝΑΝΑ, Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΠΗΓΗ ΚΑΛΙΟΥ, Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ, ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΡΑ! ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ, ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ,ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ, ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ. ΕΔΩ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ Ω3 ΛΙΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΤΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ "ΛΑΔΙ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ GRAPEFRUIT, ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ, ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ. Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ, ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ! ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50, ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΤΡΟΦΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, Η ΚΑΡΔΙΟΠΟΘΕΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ 1/4 ! ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΚΑΨΑΪΚΙΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ! ΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΠΕΡΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΤΣΙΛΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Η KAYENE PEPPER, Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΤΣΙΛΙ,  ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΣΡΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ!

1 Νοε 2009

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ


Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΑΠΟ ΠΕΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΙΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ Ή ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ 30% ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΗ ΒΡΩΜΗ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΦΘΗΝΑ, ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΘΛΙΜΜΕΝΟΥ ΚΟΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΟΥ. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ ΣΑΣ, Ή ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΔΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΟΥΠΑ, ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΡΩΜΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΓΕΥΣΤΟΣ ΧΥΛΟΣ. ΒΡΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΩΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ, Η ΒΡΑΣΜΕΝΑ, ΣΑΝ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ, Ή ΑΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ GRAPEFRUIT.
ΤΑ ΣΥΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΑΧΑΡΟ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΑ ΠΕΠΟΝΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ,ΤΟ AVOCADO, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΑΦΡΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ, ΚΑΙ Η ΑΓΚΙΝΑΡΑ.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΟΤΙ  ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ  Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΤΣΙΛΙ.